Eric Milders (1959)

Studeerde fiscaal en Nederlands recht in Groningen en behaalde in 1985 titels in beide richtingen.

Hij was van 1985 tot en met 1993 verbonden aan Loyens & Volkmaars belastingadviseurs in Amstelveen, nu onderdeel van Loyens Loeff. In die functie adviseerde en begeleidde hij vermogende particulieren, ondernemers en directeuren-groot-aandeelhouders op velerlei terrein.

Ook internationaal opererende bedrijven behoorden tot zijn cliƫntenkring. Hij is betrokken geweest bij fusies en overnames in binnen- en buitenland. Eric Milders adviseerde bij de totstandkoming van verscheidene beleggingsfondsen en fiscaal-vriendelijke belastingproducten.

In 1993 was hij een van de oprichters van Milders & Heijboer B.V. Binnen Milders & Heijboer B.V. is hij actief als belastingadviseur voor nationaal en internationaal opererende particulieren en ondernemingen.

In 2013 is Eric Milders benoemd tot Preferred International Tax Counsel bij HIL International Lawyers and Advisers, met kantoren in Amsterdam, Beijing en Shanghai. Vanaf 2014 is hij ook benoemd tot Of Counsel bij Limes international in Valkenburg ZH.